Pengikut Terbaik

Agar Suami Sayang

Agar Suami Sayang

Sebelum Senyum, Klik Ya

Pages

Wednesday, September 24, 2014

Wanita Cantik Dan Pelayan Bar
Seorang wanita yang sangat menarik masuk ke sebuah bar di pinggir bandar yang tenang. Dia melambaikan tangan ke arah pelayan, kemudian pelayan itu segera datang. Ketika pelayan itu tiba, wanita itu memberi isyarat menggoda agar wajah pelayan itu mendekatinya. Sebaik pelayan itu melakukannya, wanita itu mula membelai lembut janggut sang pelayan bar.

“Adakah anda pengurus di sini?” dia bertanya, lembut membelai wajah si pelayan dengan kedua-dua belah tangan.

“Sebenarnya, tidak,” sahut si lelaki.

“Bolehkah anda memanggilnya untuk saya? Saya perlu bercakap dengannya,” katanya, menjalarkan tangannya ke atas janggut dan ke rambut si pelayan.

“Tidak boleh,” lelaki pelayan mendesah, “dia tidak ada di sini. Apa yang boleh saya lakukan?”

“Ya, ada. Aku ingin anda memberinya mesej,” katanya lagi, sambil membawa jari telunjuknya di bibir sang pelayan bar dan memasukkan beberapa jari-jarinya ke dalam mulut pelayan bar itu dan membolehkan pelayan untuk menghisap jari-jari itu dengan lembut.

“Apa yang harus kukatakan padanya?” pelayan bar akhirnya berjaya berkata-kata.

“Katakan padanya,” bisiknya, “tidak ada kertas tandas, sabun tangan, atau tuala kertas di tandas wanita.”Mutiara Hikmah: Daripada Anas R.A bahawasanya Rasulullah S.A.W telah bersabda, “Sesiapa yang suka diluaskan rezeki dan dipanjangkan umurnya maka hendaklah dia mengeratkan silaturahim.”

1 comment:

  1. Semua wanita di dunia ini cantik, dilihat dari hatinya lembut, penuh perasaan yang sangat sensitif, tentu itu kelebihan yang tiada tara.. :)

    ReplyDelete