Pengikut Terbaik

Agar Suami Sayang

Agar Suami Sayang

Sebelum Senyum, Klik Ya

Pages

Wednesday, February 23, 2011

Bogel


Kitty dan suaminya sedang mandi bogel dalam bilik air di tingkat atas rumah mereka. Tiba tiba lonceng pintu berdering. Dengan pantas Kitty terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari ke bawah untuk membuka pintu.


Rupa-rupanya, Robert jiran sebelah rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata, "oh! minta maaf kerana menggangu you yang sedang mandi".


Kitty menjawap, "tidak masalah, biasalah tu. Apa you mahu".


Robert terus dengan ghairahnya menjawap, "oh! Kitty you mempunyai kulit putih melepak halus bak sutera, jika I offer you RM250.00 sanggupkah you menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan?".


Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demi wang RM250.00.


"Wow", Robert dengan mata terbeliak menghayati buah dada Kitty yang secara langsung memberangsangkan berahinya sekaligus menawarkan RM250.00 lagi kepada Kitty untuk menanggalkan kesemua tualanya.


"Kenapa tidak", balas Kitty, "itu ganjaran yang amat lumayan" dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun.


Maka Robert dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zip seluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan note Rm500.00 kepada Kitty tanda kepuasan yang tak terhingga sambil berlari pulang ke rumahnya untuk melakukan latihan 'menembak'.


Apabila Kitty kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya,"siapa yang membunyikan lonceng pintu?".


"Jiran kita, si Robert", Jawap Kitty.


"Robert?", tanya suaminya.


"Adakah dia memulangkan wang RM500.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari?".

No comments:

Post a Comment